Skip Navigation Links
        Aanmelden

Schrijf je in

Met deze pagina kan jij je bij Yoga Dinanga inschrijven. Daarbij kan je zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. Deze zal je nodig hebben om je eventueel in te schrijven voor yoga-lessen of andere activiteiten. Je kan ook aangeven of je per e-mail op de hoogte wil gehouden worden van komende activiteiten.
Vul de onderstaande velden aan en klik dan op 'Inschrijven'. Je zal je later ook steeds kunnen uitschrijven.
Ben je al ingeschreven maar je hebt je gebruikersnaam en/of je wachtwoord vergeten, schrijf je dan niet opnieuw in maar vraag hier een nieuw wachtwoord aan, dan sturen we jouw gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres.

Voornaam:  
Familienaam:  
E-mail:  
Bevestig e-mail:   
Telefoon:  
Gebruikersnaam:  
Wachtwoord:  
Ik wens per e-mail op de hoogte
te blijven van geplande activiteiten:
 
Je 'Gebruikersnaam' is samen met je 'Wachtwoord' de sleutel die je toelaat om je voor yoga-lessen of andere activiteiten in te schrijven. Je mag je 'Gebruikersnaam' zelf kiezen (Maximum 40 tekens. Volgende tekens zijn niet toegelaten: '<','>','=' en '&'). Je gebruikersnaam moet uniek zijn in de database. Indien de naam die je kiest reeds bestaat, zal je gevraagd worden een andere in te geven. Kies een gebruikersnaam die je gemakkelijk kan onthouden. Denk er ook aan dat de gebruikersnaam hoofdlettergevoelig is.
Je 'Wachtwoord' is samen met je 'Gebruikersnaam' de sleutel die je toelaat om je voor yoga-lessen of andere activiteiten in te schrijven. Je mag je 'Wachtwoord' zelf kiezen (Minimum 8 tekens. Maximum 40 tekens. Minstens 1 hoofdletter. Minstens 1 kleine letter. Minstens 1 cijfer of bijzonder teken. Volgende tekens zijn niet toegelaten: '<','>','=' en '&'). Kies een wachtwoord dat je gemakkelijk kan onthouden. Denk er ook aan dat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is. Ter info: je wachtwoord wordt nergens als dusdanig bewaard. Zelfs de webmaster kan hem niet terugvinden.
Je gegevens zijn bewaard. Vanaf nu kan jij je met je gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden. Mocht jij je gebruikersnaam en/of je wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Dan sturen we je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord naar je e-mail adres.
Je gegevens konden niet bewaard worden omdat de gebruikersnaam '' reeds bestaat in de database. De gebruikersnamen moeten uniek zijn. Kies een andere gebruikersnaam en probeer opnieuw.
Je gegevens konden niet bewaard worden omdat de combinatie '' reeds bestaat in de database. Deze combinatie moet uniek zijn. Je bent dus wellicht al ingeschreven. Indien dat het geval is en je bent je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten, vraag hier een nieuw wachtwoord aan, dan sturen we je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord naar je e-mail adres. Is er een ander probleem, neem dan a.u.b. contact.