Skip Navigation Links
        Aanmelden

Nieuw wachtwoord

Indien je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten, kan je via deze pagina nieuwe krijgen. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen'. Dan sturen we je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord naar je e-mailadres.
Let op:

  • Dit geldt enkel voor mensen die reeds ingeschreven waren. Was je niet eerder ingeschreven, dan kan je dat via het menu-item 'Schrijf je in' doen.
  • Het e-mailadres dat je opgeeft moet dat zijn dat je opgaf toen jij je inschreef. Het systeem zal nagaan of er een unieke gebruiker met dat e-mailadres is verbonden.
  • We sturen jouw gebruikersnaam op maar niet je wachtwoord omdat wij het niet kennen. Je krijgt een nieuw wachtwoord waarmee jij je kan aanmelden. Eens aangemeld, krijg je de gelegenheid om zelf een nieuw wachtwoord te kiezen.

Jouw e-mailadres:  
Je gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord zijn verstuurd naar het e-mailadres dat je opgaf. Je zou deze mail over enkele minuten moeten krijgen. Wanneer jij je met het nieuwe wachtwoord aanmeldt, zal je dat wachtwoord kunnen wijzigen naar één die je gemakkelijk kan onthouden.
Het e-mailadres dat je ingaf bestaat niet in onze database. Misschien gaf je een ander e-mailadres op toen jij je inschreef. Probeer dan opnieuw. Blijf je problemen ondervinden, geef ons dan een seintje.
Het e-mailadres dat je ingaf komt verschillende keren voor in onze database. Daarom kan het systeem niet uitmaken bij welke gebruiker het e-mailadres hoort. Om het probleem op te lossen, geef ons a.u.b. een seintje.