Skip Navigation Links
        Aanmelden

Aanbod

Wekelijkse lessen prana yoga flow (niveau 1 en 2):
Elke les wordt opgebouwd vanuit een korte opwarming, zonnegroeten en een dynamische reeks yogahoudingen (asana’s). We eindigen in een diepe ontspanning. Het verschil tussen niveau 1 en 2 ligt vooral in het ritme en/of intensiteit van de bewegingen. Ik ga er, in een niveau 2 les, vanuit dat je al een basis aan yoga-ervaring hebt en vertrouwd bent met mijn manier van lesgeven.

Workshops:
Tijdens een workshop pakken we een bepaald thema binnen yoga dieper aan gedurende een hele ochtend. De workshops vinden telkens plaats op een zaterdag. Hou de nieuwsbrieven in het oog!

Weekends:
Yogaweekends gaan meestal door op een andere locatie en hebben als doel om in een veilige groep in verbinding te gaan met anderen en met jezelf. Er wordt telkens een thema diep uitgewerkt.

Retreats

Yoga- en gesprekstherapie:
Indien je een individuele vraag hebt rond yoga of bepaalde fysieke, mentale, emotionele klachten wil bespreken en aanpakken, dan is yogatherapie iets voor jou. In een één-op-één sessie gaan we in op het verhelderen van jouw vraag en kijken we hoe yoga en gesprek kunnen helpen in jouw helingsproces. We starten telkens met een ‘intake’, waarna we beslissen hoe we verder werken. Een intake duurt een uur (50 euro) en de daaropvolgende sessies betaal je 75 euro voor een uur en een half.

Yoga op maat:
Heb je zelf een leuk idee om yoga in te passen in feest dat je organiseert, een teambuilding dag, een romantische avond met je partner, een individuele les als verjaardagscadeau, yoga in een afscheidsviering, … en ben je op zoek naar een yogaleraar? Dan kunnen we jouw idee ‘op maat’ bespreken. Hiervoor neem je best persoonlijk contact op met mij.